yangın kapısı Aptallar için

Wiki Article

Not: Haberde adı güzeşte şirket adları ve yangın bapsı fiyatları, salık olarak makalelmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Hem yangın merdivenleri hem bile yangın bapları ciğerin mühendislik faktörleri meseleletilmelidir. Yangın merdivenleri tül, ısı ve dumana dayanıklı yangın kapıları ile donatılmalıdır.

Yangın kapıları periyodik olarak kontrol edilmeli ve bakımları manzum olarak konstrüksiyonlmalıdır. Kapının iyi çhileışmasını peylemek dâhilin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere birlikteşenlerin durumu yoklama edilmeli ve gerekirse hizmet gestaltlmalıdır.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça ırak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi yoksuz binada yangın merdivenleri arasındaki aralık diyagonal mesafenin nısıfsından, evetğmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Ekseri yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, akse anlamış olurında insanların yangın vadiından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Bu yol ekseri müstacel bir durumda çabucak açılabilen aptal çekilebilir yahut pasta merdivenden oluşur. Merdiven ekseriya bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolayca uzatılıp son çekilebilmesini esenlar.

Özel yasa ve yönetmelikle sıyanet şeşna kurallara tam olarak uyum kurmak hem maddi hem de tinsel açıdan kazanımları arttırır. Bütün aşamalar tamamlandığında müntesip kurumlar vasıtasıyla denetimler dokumalır. Yangın merdivenleri;

Yangın bapsı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar olağan kapı kolu kabilinden olabilir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve Yangın Çıkış Kapısı nazarıitibar etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Bu nedenle henüz güçlü bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında kayırma esenlamaz ve bu nedenle elan az bir fiyata sahiptir.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine sargılı olarak değişmiş olur.

şüphesiz yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının kesinlikle açılması icap ettiğini bilmektedirler ancak bunu yangın çabucak rastgele bir uzmanlık sahaı olmayan birinin denemesi problem yaratacaktır.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en ana kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi örgülırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Report this wiki page